OMDAT BIJNA IEDEREEN EEN AANVULLEND PENSIOEN NODIG HEEFT:

Zoals bijna alle mensen heeft u waarschijnlijk via uw werkgever een basis-pensioen-voorziening opgebouwd. De AOW, een belangrijk gedeelte van uw pensioen, wordt aangevuld door uw werkgever. U gaat er waarschijnlijk van uit dat uw inkomen gelijk blijft nadat u gestopt ben met werken en dat u die dingen kunt gaan doen, waar u nu al van droomt.
Helaas, in de praktijk is dat niet altijd het geval. Lang niet iedereen blijkt lang genoeg te werken om een goede pensioenvoorziening op te bouwen, anderen wisselen van werkgever met als gevolg een pensioenbreuk. Verder is u basispensioen afhankelijk van allerlei politieke en economische factoren, waar u weinig invloed op heeft.

Het is dus allerminst zeker dat u na uw pensionering financieel wel in staat bent om ook echt van uw pensioen te genieten. Daarom is het verstandig nu al contact met ons op te nemen om voor u het beste pensioenplan te realiseren. Daarmee maakt u uzelf tegelijkertijd onafhankelijk van de politieke besluitvorming.

DE BELANGRIJKSTE REDENEN OM UW PENSIOEN TE REGELEN:
  • Juist na uw pensionering is een extra inkomen welkom om de voor uw leuke dingen te kunnen gaan doen
  • U kunt eerder stoppen met werken of minder gaan werken
  • De belasting betaalt fors mee aan uw inleg

Naast de fiscale voordelen kunt u natuurlijk heel eenvoudig uw pensioenplan koppelen aan een bedrijfsspaarregeling, waardoor u nog meer voordelen heeft.