Wij verkopen geen luchtkastelen maar geven u een goed hypotheekadvies. Onze visie is dat u pas bewust een keuze kunt maken als u begrijpt hoe uw hypotheek in elkaar steekt.

Het gaat hierbij immers om één van de grootste financiële transacties van uw leven! Voor het afsluiten van een hypotheek is veel tijd en aandacht nodig.

Die besteden wij dan ook volop aan u. Wij nemen de tijd voor uw hypotheek.

U wilt informatie over een hypotheek? Wij geven u graag een deskundig en objectief advies. En daar nemen wij ruim de tijd voor. Want een goed advies is meer dan een uitdraai uit een computerprogramma.

Er zijn vele hypotheekconstructies mogelijk. Welke variant voor u de beste is, hangt geheel af van uw individuele situatie en wensen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Of het nu een spaar-, annuïteiten-, lineaire of beleggingshypotheek betreft, wij kijken niet alleen naar wat voor u op dit moment de beste hypotheek is, maar ook of deze in de toekomst nog steeds de beste is.

Want wat als de rente stijgt? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Of u wilt uw woning verbouwen? Uw hypotheek moet met u mee kunnen veranderen. Zodat niet alleen nu maar ook in de toekomst uw hypotheeklasten betaalbaar blijven.

Wij nemen ruim de tijd om samen met u na te gaan wat in uw persoonlijke situatie de hypotheek is die het beste bij u past.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een afspraak of een offerte.

Welke service krijgt u bij ons bij het afsluiten van een hypotheek ?
  • Namens u onderhandelen wij met de financiële instelling over de hoogte van de rente en de voorwaarden waaronder zij de hypotheek verstrekken.
  • Als u ervoor in aanmerking komt, dan verzorgen wij voor u de aanvraag van de Nationale Hypotheekgarantie. Dit betekent dat u over uw hypotheek een lagere rente betaalt dan zonder deze garantie.
  • Uiteraard controleren wij alle documenten en akten die worden opgesteld als u een hypotheek afsluit.
  • Wij verzorgen ook alle contacten met de notaris voor het passeren van de hypotheekakte.
  • Tot slot nemen wij uw verzekeringspakket met u door om ervoor te zorgen dat uw nieuwe bezit goed verzekerd is. Daarbij gaan wij ook na wat uw situatie is als een van de kostwinners langdurig ziek is of komt te overlijden.

Kortom: tijdens het hele hypotheekproces staan wij als uw eigen adviseur aan uw zijde. Wij behartigen uw belangen en als er voor u iets niet duidelijk is, dan leggen wij dat graag uit.